Felszerelés

A felhelyezési módja függ attól milyen falfelületre és mekkora reklámanyagok kell felszerelni. A habbetűket rögzítése szinte bármely típusú homlokzatra történhet ragasztással, természetesen ha nagy méretű betűkről,logóról van szó, célszerű a csavarozás is.

Alapanyagok

A habbetűket jó minőségű, lépésálló XPS, más néven lábazati szigetelőanyagból készítjük. Ellentétben az EPS, közismertebb nevén hungarocellel szemben erősebb, szilárdabb. A legelterjedtebb anyagvastagság a 2-3-4 illetve 5 cm-es vastagság. Természetesen elérhető még a 6-8 és 10 cm-es vastagság is. A habbetűket magas minőségű kültéri festékkel látjuk el. A betűk színe fontos a megjelenés szempontjából így RAL és NCS színskálából is lehet választani, ami megközelítőleg 2100 különböző lehetőséget jelent.

Technológia

CNC felsőmarógéppel dolgozunk. Egy adott feliratot, formát nem csak habból tudunk kivágni, hanem más anyagokból, fából, plexiből, pvc, dibond stb. és nem csak kivágni, domborúra, homorúra, furatolva, bemarva és még sorolhatnám. Kérje egyedi ajánlatunkat.

Idő

Mindenki számára fontos az idő. Első és egyik legfontosabb kérdés, megrendelést követően mikorra készül el a felirat. Függ a méretétől, darabszámától, megrendelés időpontjától és még sorolhatnám. Természetesen a célunk az, hogy minél hamarabb  eljuttassuk önhöz, mivel minél hamarabb felszerelésre kerül annál hamarabb látják a potenciális ügyfelek,annál hamarabb generál ügyfélforgalmat ezáltal bevételt .Azért némi konkrétum,felhívott egy úriember, habbetűket szeretne, első kérdése az volt,holnap utánra kezemben lehet?Válaszom, IGEN. Gyors egyeztetést követően a habbetűk a megrendelő kezében voltak időben a rendezvény kezdete előtt. Azt azért hozzá kell tennem ez nem minden esetben megoldható.

Szállítás

A Magyar postával állunk szerződésben. A csomagokat törékenyként, 1 munkanapos idő garanciával adjuk fel, így akár másnapra is ott lehet. Természetesen itt is vannak korlátok, amennyiben túlméretes a csomag? Arra is van megoldásunk.

Felrakósablon

„A betűket könnyű felrakni, ragasztó kell hozzá és kész.” Hiába szép a felirat, ha ferdén vagy rossz betűközökkel van felhelyezve. A megoldás? Felrakósablon. Segítségével pontosan és könnyen felrakhatók. Természetesen felszerelést is vállalunk, kérjen mindkettőre ajánlatot.

Opciók

A betűk végleges kinézetének kivitelesésében széles a paletta. Lehetőség van kontúrfestésre, kétoldalas festésre, az oldala és frontja eltérő színű legyen, különböző anyagokat lehet kérni az előlapjára, például Plexi, PVC, Dibond lemez, nyomtatott grafika és még sorolhatnám.